PODRUMAR, VAŠ SAVEZNIK U FERMENTACIJI!

Podrumar.com je mesto ljubitelja dobre kapljice, a naročito vina i rakije.

Sa željom da probamo nešto drugačije, nešto što će nam omogućiti prepoznatiljivost i vrhunski proizvod, a da pritom ubrza i olakša proces proizvodnje, saveznika smo pronašli u Fermetisu.

FERMENTIS je deo grupacije Lesaffre – svetskog lidera u proizvodnji kvasaca koja već 165 godina uspešno proizvodi i razvija kvasce i kvasne ekstrakte. Sa 10.000 zaposlenih u 63 industrijskih jedinica, Lesaffre je dostupan i uspešno posluje u celom svetu. Zahvaljujući stručnosti na biotehnološkom polju i procesima fermentacije, Lesaffre je prisutan u svim oblastima ishrane i zdravlja pored tradicionalnih sektora.
Fermentis je specijalizovan odsek Lesaffre osnovan 2003 g. u cilju da se tržištu predstave rezultati dugogodišnjeg rada u oblasti fermentacije piva, vina i žestokih alkoholnih pića.
Od tada, Fermentis proizvodi i razvija jedinstvene kvasne proizvoda uz svoje tehničke i ekonomske prednosti.

Zajedno sa Fermentisom uspeli smo da stvorimo vrhunske proizvode na koje smo ponosni. Naši uspesi ohrabrili su ideju da prenesemo svoja iskustva i da Vama omogućimo da stvorite proizvod vrhunskog kvaliteta.

Podrumar.com ima za cilj da kroz Fermetisovu ponudu pruži celokupnu podršku fermentaciji vina, rakija i ostalih destilovanih pića u našem regionu. Mi smo uvoznici i distributeri kvasaca, hrane za kvasce, enzima i proizvoda za finiširanje vina koje nudi ova kompanija. Želimo da Vam budemo pomoć u enološkim procesima, ali i deo najboljih proizvoda u vašim podrumima