E2U KONCEPT ZA VINARE

E2U™ JE PRIJATELJ SVAKOG VINARA!

Fermentis je dizajnirao ekskluzivna rešenja kako bi vam olakšali procese proizvodnje; E2U™ RANGE. Stvoren za olakšavanje fermentacije i uštedu vremena.

E2U™ KONCEPT je rezultat trogodišnjeg posmatranja na terenu, istraživanja i testiranja. U istraživanjima i razvoju, tri godine možda necé izgledati dugo. Ipak, ovaj koncept je revolucionaran. Omogućuje laku primenu, štedi vaše vreme i energiju.

E2U™ JE PRIJATELJ SVAKOG VINARA.

Do sada, u svijetu vina, veliku pažnju posvećivali ste pripremi kvasaca. Morali ste postupno, korak po korak rehidrirati i aklimatizovati kvasac, a potom voditi računa o temperaturnim uslovima za dobro i sigurno startovanje . Sve ovo traje minimum 45 minuta. Sada, sa E2U ™ možete dodati vaš kvasac direktno u širu, koji neće reagovati na variranje temperature ili sadržaj šećera, niti će uticati na kvalitet i sposobnost preživljavanja, odnosno sposobnost fermentacije i organoleptičkog profila.

Izborom E2U™, štedite vrijeme, energiju i vodu; štedeći, dobijate sigurnost; bez ikakve bojazni za krajnji rezultat. Uvereni smo da posle prvog korišćenja proizvoda sa oznakama E2U™, nećete poželeti da se vratite postupku rehidratacije kvasca.

Zajedno sa Fermetisom budite deo priče o uspehu, jer mi smo stučnjaci za fermentaciju koji Vam olakšavaju stvaranje vrhunskih proizvoda.