FUNKCIONALNI PROIZVODI ZA VINA

WordPress Tables Plugin

E2U™ KONCEPT

E2U™ KONCEPT je rezultat trogodišnjeg posmatranja na terenu, istraživanja i testiranja. U istraživanjima i razvoju, tri godine možda neće izgledati dugo. Ipak, ovaj koncept je revolucionaran. Omogućuje laku primenu, štedi vaše vreme i energiju. E2U™ JE PRIJATELJ SVAKOG VINARA.
Do sada, u svijetu vina, morali ste mnogo pažnje posvećivati pripremi kvasaca. Morali ste postupno, korak po korak rehidrirati i aklimatizovati kvasac, a potom voditi računa o temperaturnim uslovima za dobro i sigurno startovanje . Sve ovo traje do 45 minuta. Sada, sa E2U ™ možete dodati vaš kvasac direktno u širu, variranje temperature ili sadržaja šećera neće uticati na kvalitet i sposobnos preživljavanja, odnosno sposobnost fermentacije i organoleptičkog profila.

Izborom E2U™, štedite vrijeme, energiju i vodu; štedeći, dobijate sigurnost; bez ikakve bojazni za krajnji rezultata. Uvereni smo da posle prvog korišćenja proizvoda sa oznakama E2U™, nećete poželeti da se vratite postupku rehidratacije kvasca.

Zajedno sa Fermetisom budite deo priče o uspehu, jer mi smo stučnjaci za fermentaciju koji Vam olakšavaju ostvarivanju vrhunskih proizvoda